Mag ik me voorstellen?

Tuinieren is mijn hobby en mijn passie. Ik hou van mooie tuinen met bloemenpracht in lente, zomer en herfst, in borders en aan struiken of bomen. Mijn specialiteit is de aanleg van tuinen die ook een speeltuin kunnen zijn voor je kinderen. Maar ook voor vogels, vlinders, hommels en bijtjes kan je tuin een klein paradijs worden. 

Ook voor mij is de klant koning. Daarom is de naam van deze website "Uw Tuin". U zegt me wat voor tuin u wenst, en ik zorg voor de tuinaanleg.

Alle werken in de grote omgeving van Lier, Nijlen, Berlaar, Herenthout, Grobbendonk, Itegem, Emblem, Ranst, Heist-op-den-Berg, Boechout, Mortsel en verder kunnen worden aangenomen. Uiteraard zorg ik ook voor tuinonderhoud en tuinrenovatie van uw tuin.   

 

Hoe Sam tuinman werd:

Geboren talent

Tuinman gezocht? Zoek niet verderSam Venstermans werd geboren met groene vingers. Als kind bracht hij al zijn vrije tijd door in de tuin van zijn ouders, gefascineerd door wat daar groeide en bloeide. Ook later, tijdens zijn loopbaan als kinesist met een bloeiende praktijk, bleef de natuur om hem heen hem boeien. Zijn honger naar kennis hierover, leverde hem als quizzer zelfs de titel op van Belgisch Kampioen Fauna en Flora.

Gedreven ondernemer

Uiteindelijk kreeg zijn passie voor tuinieren de overhand. In de zomer van 2021startte Sam zijn eigen zaak: Uw Tuin. Hij wilde al zijn kennis over planten en dieren in de praktijk brengen en eindelijk meer tijd kunnen doorbrengen met wat hij het allerliefste doet. Al gauw kreeg hij enkele grote opdrachten, die hij succesvol uitvoerde. Maar Sam heeft nog steeds zijn kinesitherapie- en osteopathiepraktijk. Meer hierover op www.kine-osteo-kessel.be .

Getalenteerde tuinman

Sams ervaring en zijn uitgebreide kennis over fauna en flora maken van hem een expert op het gebied van biodiversiteit. Uitzoeken hoe een tuin bij-vriendelijk kan ingeplant worden, of welke gewassen de bodem het meeste voeding geven, is wat hij het liefst doet. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de wegOok totaalconcepten uitwerken voor stadstuinen behoort tot zijn favoriete bezigheden.