Onze diensten

Tuinaanleg:

Nieuwe tuin of heraanleg van een oude tuin: Eerst en vooral zou ik graag uw wensen kennen. Stuur een mailtje of bel me op. We overleggen dan hoe wij uw droomtuin kunnen aanleggen. Moet er nieuwe gazon aangelegd worden? Wenst u bloemrijke borders, struiken of bomen in alle seizoenen? Moeten er paadjes aangelegd worden, met dolomiet of klinkers? Wij overleggen alles met u. De aanleg van grotere terrassen en kleine bouwwerken doe ik meestal in samenwerking met specialisten uit de bouwsector. In functie van uw wensen maak ik een beplantingsplan en gratis offerte. Dat kan een globaal forfait zijn of een prijs per uur en een forfait voor de materialen. Wij hebben geen enkel bezwaar tegen de aanleg van kleine stadstuintjes, want daar is creativiteit en een correcte plantenkeuze juist heel belangrijk. U kan nadien genieten van een groene oase van rust, weg van de stadsdrukte. In alle gevallen zorgen wij voor uw tuin.

 

Tuinrenovatie:

Vele tuinen zijn echt versleten. Uitgeput gazon, gammele paadjes, verwilderde heggen, enz.. Naast tuinaanleg bij nieuwbouw maken wij ook graag een voorstel voor de totale renovatie van uw tuin, zodat die er terug twintig of meer jaren tegen kan.

 

Tuinonderhoud:

Snoeien van heggen, struiken en lage bomen (tot een hoogte van 5 meter), afboorden gazonkanten, aanbrengen schors in de borders om uitdroging van de tuinaarde te voorkomen en onkruidgroei te beperken, aanbrengen van een laagje compost op het gazon in het late najaar. Verticuteren en herstellen van het gazon na periodes van extreme droogte of bij overdadige mosgroei, enz... Kortom wij zorgen voor het onderhoud van uw tuin.